Skål på dig Bratislava!
Del 1.
5 timmar till avgång.
Sitter och dricker min egenkryddade snaps och försöker varva ner. Det är inte lätt.
Det svåra här är balansen mellan gladare och tröttare i detta läget. 2 glas får räcka. Sedan gå igenom packningen för tredje gången. Slovakien. Bartenderkurs. En riktig sådan dessutom. 9 timmars praktik och teori om dagen. 5 dagar. 1 dag med cocktail-introduktion och barrunda. Sedan kör vi stenhårt var dag. Precis som jag vill ha det.
Fan vad fint citronskal gör sig med vaniljstång efter en månads lagring...
Jag blev introducerad av Per i vad som då var början på Scandinavian Cocktailschool för ett år sedan. Nu har vi jobbat ihop sedan tiden då Vedran öppnade Chili och jag ser ljust på framtiden. Affärsidén är kanon. Upplägget förträffligt och som jag ser fram emot det här nu.
Sedan jag var 15 har jag velat göra det här.
För 7 år sedan jobbade jag min första kväll på en bar i Malmö. Mycket har hänt sedan dess. Jag är en bra bartender. Men varför nöja sig med det?
...när du kan bli bäst?
5 timmar till avgång.
Sitter och dricker min egenkryddade snaps och försöker varva ner. Det är inte lätt.
Det svåra här är balansen mellan gladare och tröttare i detta läget. 2 glas får räcka. Sedan gå igenom packningen för tredje gången. Slovakien. Bartenderkurs. En riktig sådan dessutom. 9 timmars praktik och teori om dagen. 5 dagar. 1 dag med cocktail-introduktion och barrunda. Sedan kör vi stenhårt var dag. Precis som jag vill ha det.
Fan vad fint citronskal gör sig med vaniljstång efter en månads lagring...
Jag blev introducerad av Per i vad som då var början på Scandinavian Cocktailschool för ett år sedan. Nu har vi jobbat ihop sedan tiden då Vedran öppnade Chili och jag ser ljust på framtiden. Affärsidén är kanon. Upplägget förträffligt och som jag ser fram emot det här nu.
Sedan jag var 15 har jag velat göra det här.
För 7 år sedan jobbade jag min första kväll på en bar i Malmö. Mycket har hänt sedan dess. Jag är en bra bartender. Men varför nöja sig med det?
...när du kan bli bäst?
Kommentarer
Trackback