Idol


Fan vad jag hatar idol. Varför se på svenska när man kan se på Kazakstanska idol?
Häromdagen visade lillebrorsan mig en snubbe som kör freestyler på balalajka och jag är frälst! Han är så jävla rolig!

http://www.youtube.com/watch?v=kOROsJyNqrA&feature=related

Jag kan inte sluta skratta!
Det jobbiga är att jag börjar gilla den. Iallafall remixerna. Hittade en jumpstyle mix med, så nu har la Zige å göra ; )

För en "bra" remix. Se denna!
Det bästa är att man får se ett gäng andra nötter som ställt upp i deras idol. Och... precis som ni trodde. De är inte ett dugg sexigare än de som inte kom vidare i svenska idol. *Hrmm!*
Här är tre. En av dem innehåller seriösa "killer dance moves" av kazakhstanska "performance artists".

http://www.youtube.com/watch?v=bXOyoQzi5lI
http://www.youtube.com/watch?v=wDEdq3vDnWY&feature=related 
http://www.youtube.com/watch?v=wDEdq3vDnWY                                

De som gjorde samplingarna gick efter det klassiska tänket: "Fan grabbar det låter skit! Vi lägger på lite tung bas och en synthslinga i bakgrunden. Sedan har vi en hit!" Och det funkade. Den fastnar! Som ett krossat ägg i knullruffset!


"Diri diri dam du dum dari duru damm..."

Get down with the sickness



Höst. Träningssäsongen är i full gång. 4 pass i veckan, och jag SKA klara av dem!
Fast oturligt nog har jag haft lite problem med foten. Sparkade en snabb, hård och välriktad mawa rätt in i Crilles armbåge för 2 veckor sedan. Skadan lade sig. Så gjorde jag samma sak igen! I måndags. Denna gången gjorde det mycket ondare. jag var med på brasse-brottningen dagen efter men sedan stod jag inte ut längre. Hela ovansidan av foten bara buktade ut. Nu har det gått över och min vänstra fot är mycket fläskigare och högre än den högra. Det kommer troligtvis alltid att se ut så nu framöver. Fast den är rätt mycket snyggare. Inte så mycket ben som syns. Kanske skulle jag sparka in i en hård armbåge med den andra foten också? Spinkfot VS. fläskfot. Hmmm...
Nåväl. Vidare har jag upptäckt en mycket bra sak med träningen. Den tar bort alla tankar på allt annat skit som drar ner mig. Pengar, ensamhet, tristess och försäkrings-debackel. It's like it never even existed.
Vanligtvis brukar jag, i samband med att jag satsar på träningen, bli oerhört förkyld. Ett resultat av "Ska jag verkligen ge honom så mycket kåvepenin, doktorn? Han är ju bara 3 år gammal... Jag tror inte det är bra." Guess what! Det var det inte! Med andra ord är mitt immunförsvar helt fucked up! Fast det börjar bli bättre. Jag har lite teorier om hur det ska bättras på. Och 2 av dem har funkat förhållandevis bra.

Teori #1. Ha alltid en flaska Kan Jang i kylen. Ta en kapsyl varje kväll då de FÖRSTA symptomen kommer.

Teori #2. Ät mer bra mat och drick mindre sprit. Okej. Maten. Det är enkelt. Men... Ja. Det andra är svårt. Åter igen det här med tristess, även på helgerna. Fan. Fast det går sakta framåt. SAKTA.

På senare tid har faktiskt även intresset för att dricka falnat. Det är ju samma sak. Samma människor, samma ställen. Fuck that! Jag åker hellre iväg någonstans där jag inte känner fler än MAX 1 person och festar med okända människor en hel kväll. Det är kvalitativt.
Till exempel igår. TVspel och grogg hos Ulrik. Vad fan? Egentligen kunde vi ju bara spelat. Slösa upp sprit på sånt. Njaah. Det är för mycket Peter Krappinger över min tillvaro. (Mannen som inte varit nykter en enda helg på 172 veckor...)
Det är sjukt. Stop it. Ryck upp dig. Klipp dig och skaffa dig ett liv Sam.

RSS 2.0