Andliga anderna


Resan börjar ta sig form.
Nu väntar stark underhållsträning och många mil i backarna. Jag ska börja springa igen. Lillebrorsan följer med. Får se ifall han springer fortare än mig som han gjorde då vi var små. Fast nu är det han som väger 10kg mer än mig och inte 20kg mindre. 1milen på elljusspåret lockar! Får väl också klä på mig tung ryggsäck och vandra med kängorna en hel del framöver. Jag har börjat uppskatta att gå långa rundor mer och mer. En fördel med tanke på vad vi har framför oss. Jag är jävligt glad att vi fick med Appel på det här. Han har störst erfarenhet av fysiska påfrestningar genom hård militär träning sedan flera år tillbaka. Att hans föräldrar varit friluftsledare är ju inte heller till en nackdel. Mig kommer det vara svårast för då jag inte hållit på med detta. Men det kommer gå bra. Även om jag lär bli trött på 4000 meters höjd i dimman. Har drömt om det här så himla länge nu. En spirituell resa. En fysisk utmaning. Med jordens bästa vänner. Från lekis till ungkarlslivet. All I have lived is for this moment and what comes there after. En inre frid. Machu Picchu. The lost city of the incas.

Kängorna är nästan invandrade. Bara några mil kvar, gissningsvis. Memory foam is the shit! Synd att de är tunga bara. Kommer definitivt kännas uppför monkey stairs. ^^ Sista biten innan solporten. Men belöningen. Machu Picchu i soluppgången. Oh my god.

Priser är genomgångna och vi har lite bättre koll på vad det kommer kosta. Det kommer kosta SATAN att ta sig dit och hem. Sedan under tiden är en annan sak. Inte lika farligt. Förvisso. Högsäsong. Men det får fungera!
Hittade ett jävligt underhållande klipp från start till topp på tuben.

http://www.youtube.com/watch?v=zVJ-t1RNisE

Det var ett till där en snubbe är uppe i Wayana Picchu. Han beskrev vägen upp och ner som "Ridiciously dangerous" Sjukt bra gjort. Med mycket humor. :)

Hoffmaestro

.:Where did i turn so wrong:.
Time drags me along
Though I know just where I went
And my time was well spent
I keep on coming back to you
My memories in blue

Sin will scorch your soul
So we've all been told
Though I'm not an easy man to fool
And i always keep my cool
I cant help but wondering if its true
Cause i got memories in blue

Tears in her eyes
The echo of her cries
They will ring out into the eternity

Some might call it theft
To take all I have left
I sit and whatch 'em go
To where I do not know
All i know is they wont run off with you
.: My memories in blue :.

RSS 2.0