Bästa Portern?


Jag sitter och lyssnar på lite skön irländsk musik, äter ost med tandpetare och dricker en grym jävla öl. Anchor Porter. Nog en av de 3 bästa riktigt mörka öl jag druckit, någonsin. Musiken går: Oh Peggy Gordon, you are my da-a-rlin...


Njutning ut i tåspetsarna!

Strax kommer Nisse och hämtar mig. På väg till Zige : )

BJJ


Igår var jag med Danny Boy och körde Brazilian Jiu Jitsu igen.
Ett svackande intresse har gjort att jag försummat min träning och blivit lat.
Tanken har ju funnits länge att ta tag i pungen och landa, men träningslusten har inte infunnit sig.
Förrän häromdan. Egentligen var det stående jutsu jag var sugen på men såhär i efterhand var det nog egentligen bara vilken jävla träning som helst. Jag mår inte bra att inte hålla igång. Nog för att jobbet är både slitigt och bitvis mycket tungt. Men det ger mig inte den kondition min kropp så väl behöver. Utan kondition blir jag säckig, lat och ilsk. Lite ful med kanske.

Jag och Emelie köpte dyra joggingskor tillsammans. EN enda jävla gång har jag sprungit med dem tror jag. Värdelöst. Kom på hur förbannat tråkigt det är att springa ungefär direkt. Men nån dag får jag väl hjärnsläpp och knatar ut till Svartbäcksmåla igen.

Passet började med strypningar. Yes! Favoritmomentet. Gjorde olika strypningar med hjälp av kragen och givetvis, min favorit, sleeve choke. Jag behöver inte ens ta i ett dyft när den sitter- Det räcker med att jag vickar lite på handlederna så blir min motståndares ansikte tomatfärgat, för att sedan skifta till svagt lila följt av en tap out. Det var förresten nog bara strypningar den gången! Hur som helst. Sparringen gick ju bra. Lattjade lite med Martin. Emil låg på mig mest som en stolt säl och surfade med all den vikt som tillkommer. Ett bra byte körde jag med Mattias som var rätt kul. Kunde blivit ett avklapp både från hans sida och min, men vi härdade ut. Bra krig. Danne fick erfara mina gummibandsarmar och blev uppretad. Att han var nära på att slita dem från mina axlar yttrade jag mig då inte om. Så körde jag ett kul byte med Babak och ett mindre skoj mot Cissi Boll, huuuh.

Sammanfattningsvis var det jävligt skönt att ligga på mattan och bråka lite. Växelvis hårt, växelvis mjukt. Ungefär som avföring.

RSS 2.0