Härliga måndag!


Lugn dag på jobbet idag. Tyvärr fick jag inte mycket gjort nu heller. Chefsrollen har sina nackdelar den också.
Vid 3 hade jag bara gjort 4st urnor i svarven. Vi hade 3 kunder på besök under dagen som jag fick handskas med vilket kan vara nog så tidsödande. En av dem har varit hos oss 4 gånger nu med samma ärende. Jobbigt.

En timme hann jag slå med släggan iallafall. Fast under den tiden hann ju Dan komma och snacka lite skit med mig. Ställde frågor om ditt och datt. Det blev inte så långvarigt iallafall.

Nu när jag kommit hem lade jag märke till ett par fantastiska saker.
Ny säsong av Dexter har kommit och första avsnittet kom IDAG. Ska se den så fort jag hinner.
Ny säsong av Family Guy.
Ytterligare ett avsnitt av Mad Men.

Detta kan bli en fantastisk kväll!

Buzzkväll


Blev bjuden på en av de godaste pajer jag nånsin ätit igår. Räkor och Keso. Låter inte alls gott, men det var perfekt! Efter maten gjorde jag två ordentliga Gin & Tonic åt mig och Emil sedan dags för Buzz!

Jag är så skitdålig på sportfrågor så det utnyttjades till sin yttersta spets på första rundan då jag blev utklassad. Men de andra två vann jag stort. Så 2-1 till mig mot övriga deltagare. WIN : )

Emil och jag tog med tonic och Terror på Elm Street-boxen för lite skräck och en cocktail.
Båda var vi riktigt jävla trötta men Freddy Kreuger höll oss vakna. Älskar TV-scenen!
Måste säga att jag tror min drink, Negroni, växte lite på Emil. Det är en besk drink som kräver sin karl!


Negroni

Efter filmen tände jag en lampa och hällde upp bärs. TV-spel igen. Denna gången Forza Motorsport 3. Var så länge sedan jag körde det att kontrollerna verkade främmande. Men det gick ju skitbra de flesta gångerna fast vi körde på antingen Hard eller Medium. Skillnaden är att de blir så jävla fula mot en när du kör hard. Prejar dig av vägen, tacklas och håller på. Så du får köra rätt fult själv för att vinna.

Vet inte när vi lade ner. Jag kände mig inte så trött varpå jag startade ett Fringe-avsnitt. Somnade väl efter 7 minuter och vaknade på mage i soffan vid 8 på morgonen. FAIL. Gick upp och lade mig och sov till eftermiddagen.

Tillbaka igen


Sist jag skrev blev jag skäligen förbannad.
Blogg.se har så många buggar att det är inte klokt.
Jag kunde inte göra radbrytningar eller mellanrum mellan rader och allt hamnade tvärt efter varann sist.
Vi spenderade en hel vecka i Bratislava och hann med så himla mycket!

Tour de Bar på några av stans häftigaste nattklubbar, whisky, rom och vodkaprovning. WOW.
Jag har lärt mig så himla mycket där nere. Det var som att börja om från början igen. Men att lära sig allt helt rätt och dessutom bättre.




Nu är det här ju ganska länge sedan.
Sen dess har jag hunnit med att skaffa ett jobb till. Nu har jag 2 jobb. 3st om jag vill. Men det får framtiden sia om. Hur som helst. Jag behöver nånstans att skriva av mig igen. : )

RSS 2.0